Telefoon: 050 5493171

Over H.P. Been Hydrauliek

In de afgelopen jaren heeft H.P.Been Hydrauliek BV een grote diversiteit aan klanten gekregen, klanten die zich bezig houden met transport van stukgoed, recycling van ijzer en papier, transport van bouwmaterialen, transport van ISO containers, units voor in de woningbouw, bergingskranen voor de brandweer Groningen, kranen in windmolens, kranen op schepen. Meeneemheftrucks achter een vrachtwagen. Palfinger Oostenrijk heeft een zeer breed gamma aan producten gericht op hydraulische autolaad- en losmiddelen.

Dit gaat van de “normale” autokranen tot de speciale kranen ontwikkelt voor rondhouttransport en voor in recycling branche. Tevens produceert Palfinger hoogwerkers tot 110m. Palfinger heeft in zijn programma ook kranen voor op schepen om reddingsboten of manschapboten van boord te zetten. H.P.Been Hydrauliek BV richt zich hoofdzakelijk op programma van autolaad- en loskranen van Palfinger en natuurlijk op de containerafzet installaties van VDL. VDL is o.a. een Nederlandse producent van zowel haakarminstallaties, kabelafzet systemen, portaalarm systemen en kettingafzet installaties en zijbelading systemen voor huisvuilinzameling.

H.P.Been Hydrauliek is de officiële dealer van zowel Palfinger als VDL. Tevens zijn wij dealer van Penny Lift een kraan die hoofdzakelijk wordt toegepast in of op lichte bedrijfswagens en aanhangwagens. Zoals in de bedrijfswagens van stratenmakerbedrijven e.d.